sumavska-kapsa-352x198.jpg

Šumavská kapsa s náplní

Náplň: asi 70 g slaniny, 100 g vepřových jater, 1 větší cibule, 15 g sušených hub, mletý pepř Do silnějších nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, opepříme je a osolíme. Na plátek slaniny položíme tenký plátek jater, plátek cibule a trochu předem...

Diskuze

1 komentář

    s
    stendy

    Šumavská kapsa s náplní vypadá dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist