jogurtova-omacka.jpg

Studená jogurtová omáčka s okurkou

Okurku nastrouháme nahrubo, v sítu ji necháme důkladně okapat. Okapanou okurku vložíme do nádoby mixéru, přidáme kelímek bílého jogurtu, sůl, lžičku nasekané čerstvé máty a špetku mletého kmínu, rozmixujeme. V lednici, nejlépe zakrytou fólií, necháme vychladit, pak ji servírujeme hlavně k pečeným nebo...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist