Šťavnaté kuřecí plátky s česnekem a tatarkou

Suroviny

kuřecích prsou
500 g
sůl, pepř
tatarské omáčky (Hellmann’s je náš favorit)
4 PL
česneku
2 stroužky
hladká mouka na obalení
oleje na smažení
4 PL

Postup přípravy:

Kuřecí prsa nakrájejte na silnější plátky. Osolte a opepřete. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem. Můžete jej dát na 30 minut do lednice – maso pak bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejte pánev s olejem. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a osmažte z obou stran dozlatova (cca 3 minuty z každé strany).

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2011 10:22| autor: Tapka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist