Šťavnaté kuřecí plátky s česnekem a tatarkou

Kuřecí prsa nakrájejte na silnější plátky. Osolte a opepřete. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem. Můžete jej dát na 30 minut do lednice – maso pak bude křehčí a šťavnatější. Rozehřejte pánev s olejem. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a osmažte...

Diskuze

15 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Šťavnaté kuřecí plátky – to by se u nás mohlo baštit ve velkém !

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá opravdu moc dobře – jednoduché a lákavé

    k
    krockovapavla

    Tyto kuřecí plátky jsou opravdu výborné a chutné.

    l
    ladouch

    Tento recept jsem viděla v televizní reklamě a vyzkoušela, rodině moc chutnal.

    s
    stepanecka

    Já bych to udělala bez těch 2 stroužků česneku. Česnek moc nemiluju.

    Lovelycat

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela a moc dobrý a hlavně rychlý…:-)

    l
    Leny

    Nemůžu si tento recept vynachválit..jednoduchý a maximálně výborný… zamilovala si je celá naše rodina…

    s
    soffie

    může to být mňamka, určitě vyzkouším….

    a
    aduja

    Zvláštní ingredience,ale může to být dobré,hlavně ten česnek by tomu měl dodat chuti

    a
    aknela11

    kousky – skvělý receptík – určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist