starocesky-veprovy-bucek.jpg

Staročeský vepřový bůček se zeleninou

Bůček osolíme a posypeme kmínem. Dáme na pekáč a posypeme nakrájenou zeleninou. Lehce podlijeme vodou a upečeme doměkka. Bůček vyjmeme, do vypečené šťávy vmícháme mouku a chvilku povaříme. Nalijeme na naporcovaný bůček.

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Moc dobré – hlavně tedy skvělá dieta :o)

    j
    jankac

    Staročeský vepřový bůček se zeleninou určite chutí pánom.

    s
    soffie

    bůčínek peču nakrájený na malé kostičky a pod poklicí pomaloučku v troubě …super !

    g
    glady

    takto pečený bůček se zeleninou musí být výborný

    b
    Bobina1

    Myslím, že staročeský vepřový bůček se zeleninou je dobrý.

    s
    Stendy

    Takto připravený bůček je moc dobrý.

    s
    stana1

    Staročeský vepřový bůček se zeleninou určitě dobrý.

    l
    lucik21

    Staročeský vepřový bůček se zeleninou vypadá moc dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist