Senátorský guláš s čalamádou a kečupem

Suroviny

velké cibule
2 ks
olej či sádlo
3 PL
paprika
1 PL
vepřové maso
500 g
malé cibule
3 ks
čalamáda
1 sklenice
sůl a pepř
1 špetka
kmín
1 špetka
česnek a kečup dle chuti
trocha hladká mouka a voda na zahuštění

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Dvě velké cibule pokrájíme a osmahneme dozlatova. Přidáme papriku, pokrájené vepřové maso a malé cibule pokrájené na kolečka.

Dusíme asi 20 minut, pak přidáme čalamádu, sůl, pepř, kmím, česnek a kečup podle chuti. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.10.2011 8:56| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist