Senátorský guláš s čalamádou a kečupem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Dvě velké cibule pokrájíme a osmahneme dozlatova. Přidáme papriku, pokrájené vepřové maso a malé cibule pokrájené na kolečka. Dusíme asi 20 minut, pak přidáme čalamádu, sůl, pepř, kmím, česnek a kečup podle chuti. Zahustíme moukou...
guláš – hezký název a skvělý recept. Určitě vyzkouším.
Senátorský guláš je opravdu vynikající.
Ja osobně bych vynechala česnek, jinak to vypadá velice dobře.
Dobrý nápad a určitě i zajímavá chuť. Čalamáda tomu dodá šmrnc.
ta čalamáda vypadá opravdu hodně zajímavě – musí to dodat zvláštní chuť !
To vypadá moc dobře, vyzkouším.