Selský vepřový bůček s česnekem

Suroviny

vepřový bůček
1 kg
cibule
4 ks
sádlo
40 g
česnek
5 stroužků
sůl
pepř
kmín
vanička Knorr Bohatá šťáva na tmavá masa
2 ks

Postup přípravy:

Vepřový bůček nařežeme na kůži na tenké pásky v jednom směru po celé délce, ale jen 1 cm hluboko, aby se nám při porcování hezky krájel. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem a vetřeme jemně nasekaný česnek. Na jemně nasekané cibuli orestované do růžova na sádle za občasného podlévání upečeme do měkka.  Maso vyjmeme, do výpeku přilijeme vodu a rozmícháme vaničky bohaté šťávy a krátce povaříme. Podáváme se zelím, jakýmkoliv knedlíkem nebo na studeno s chlebem, hořčicí a křenem.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.1.2016 6:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist