Selský vepřový bůček s česnekem

Suroviny

vepřový bůček
1 kg
cibule
4 ks
sádlo
40 g
česnek
5 stroužků
sůl
pepř
kmín
vanička Knorr Bohatá šťáva na tmavá masa
2 ks

Postup přípravy:

Vepřový bůček nařežeme na kůži na tenké pásky v jednom směru po celé délce, ale jen 1 cm hluboko, aby se nám při porcování hezky krájel. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem a vetřeme jemně nasekaný česnek. Na jemně nasekané cibuli orestované do růžova na sádle za občasného podlévání upečeme do měkka.  Maso vyjmeme, do výpeku přilijeme vodu a rozmícháme vaničky bohaté šťávy a krátce povaříme. Podáváme se zelím, jakýmkoliv knedlíkem nebo na studeno s chlebem, hořčicí a křenem.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.1.2016 6:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist