veprova-panenka.jpg

Rychlá marinovaná vepřová panenka

Smícháme sójovou omáčku s cukrem, česnekem, olejem a pepřem. Maso nakrájíme na plátky a namočíme do marinády a necháme uležet přes noc. Na pánvi potřené olejem zprudka opečeme kousky masa z obou stran (cca 4-5 minut z každé strany).

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Mám ju rada.

    nova2

    Jednoduchý a moc dobrý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist