Rybí závitky s chřestem a pórkem

rybi-zavitky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

velký filet z platýse bez kůže
2 ks
citrónová šťáva (z 1 ks citrónu)
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
zeleninový bujón
1 kostka
pórek
200 g
mrkev
200 g
sterilovaný chřest
200 g
broskvové čatní nebo sladká chilli omáčka
dle chuti

Postup přípravy:

Platýse podélně překrojte, vzniklé plátky zakápněte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a nechte rozležet. Nakrájejte na nudličky pórek a mrkev a na kousky chřest. Na každý proužek ryby dejte trochu mrkve, pórku a kousek chřestu, stočte je do závitků a zajistěte nití nebo masovými jehlami. Uveďte do varu vodu, přidejte do ní kostku zeleninového bujónu, sůl a pepř, vložte závitky, zbylou zeleninu mimo chřestu a velmi zvolna vše vařte asi 15 minut. Pak vložte chřest a jen prohřejte. Závitky vyjměte, zeleninu sceďte. Rozložte ji na talíře a přidejte závitek. Podávejte s čatní nebo chilli omáčkou a pečivem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist