rybi-file-v-pivnim-teste.jpg

Rybí filé v pivním těstíčku

Žloutky rozšleháme s pivem. Ušleháme tuhý sníh z bílků, osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Nakrájené filé namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji. 

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Rybí filé už dávno nepřipravuji, nebaví nás vyndávat případné kostičky.

    a
    Alen

    Klasický recept na Fish & chips. Možno i bez použií piva. Zakápnuté s troškou citronu delikatesa 🙂

    j
    jankac

    Rybí filé v pivním těstíčku sú dobré.

    s
    stana1

    Rybí filé mám rád.

    g
    glady

    rybí filé moc nedělávám, teda vůbec, jíme vlastnoručně ulovené rybičky

    b
    Bobina1

    Filé mám ráda a pivním těstíčku bych měla vyzkoušet.

    s
    stana1

    Rybí filé v pivním těstíčku by mě určitě chutnalo.

    l
    lucik21

    Rybí filé v pivním těstíčku vypadá zajímavě

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist