Ryba v lahodné marinádě s bylinkami

Suroviny

rybích filetů

600 g

nastrouhané citrónové kůry

2 ČL

čerstvého kopru

2 ČL

čerstvého rozmarýnu

1 ČL

česneku

2 stroužky

bílý pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

máslo

dle potřeby

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Rozmarýn a kopr nasekáme na drobno, kůru z citrónu a česnek smícháme s olejem. Rybu (zde pstruh s červeným masem) marinujeme dvě hodiny v připravené směsi. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo a grilujeme z obou stran na téměř suché pánvi mírně dočervena (v případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády). Na závěr na hotové porce položíme kousek studeného másla a ozdobíme plátky citrónu a bylinkami.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2016 11:37| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist