Ryba v lahodné marinádě s bylinkami

Suroviny

rybích filetů

600 g

nastrouhané citrónové kůry

2 ČL

čerstvého kopru

2 ČL

čerstvého rozmarýnu

1 ČL

česneku

2 stroužky

bílý pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

máslo

dle potřeby

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Rozmarýn a kopr nasekáme na drobno, kůru z citrónu a česnek smícháme s olejem. Rybu (zde pstruh s červeným masem) marinujeme dvě hodiny v připravené směsi. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo a grilujeme z obou stran na téměř suché pánvi mírně dočervena (v případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády). Na závěr na hotové porce položíme kousek studeného másla a ozdobíme plátky citrónu a bylinkami.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2016 11:37| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist