Bílá ryba v kabátě s česnekem

Suroviny

rybí filety bez kůže (treska, hoki, halibut apod.)

200 g

celý pepř

1 ČL

fenyklová semena

1 ČL

sušené oregano

1 ČL

sušený tymián

1 ČL

kayenský pepř

1/2 ČL

česnek

3 stroužky

kukuřičný šrot

2 PL

olej (výborný je arašídový)

3 PL

sůl

dle chuti

citrón na ozdobu

1 ks

Postup přípravy:

Pepř rozdrťte a spolu se solí, fenyklem, kayenským pepřem a bylinkami nasypte do mísy. Česnek prolisujte a vmíchejte do směsi. Přidejte kukuřičný šrot (můžete nahradit strouhankou nebo nadrcenými kukuřičnými chlebíčky). Rybí filety důkladně obalte v kořeněné směsi a opečte prudce na oleji z obou stran, až na povrchu mírně zhnědnou a jsou dobře propečené. Usmažené filety přendejte na papírový ubrousek, aby odsál přebytečný tuk. Podávejte obložené citrónem, s novými bramborami a ozdobené hlávkovým salátem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist