Bílá ryba v kabátě s česnekem

Suroviny

rybí filety bez kůže (treska, hoki, halibut apod.)

200 g

celý pepř

1 ČL

fenyklová semena

1 ČL

sušené oregano

1 ČL

sušený tymián

1 ČL

kayenský pepř

1/2 ČL

česnek

3 stroužky

kukuřičný šrot

2 PL

olej (výborný je arašídový)

3 PL

sůl

dle chuti

citrón na ozdobu

1 ks

Postup přípravy:

Pepř rozdrťte a spolu se solí, fenyklem, kayenským pepřem a bylinkami nasypte do mísy. Česnek prolisujte a vmíchejte do směsi. Přidejte kukuřičný šrot (můžete nahradit strouhankou nebo nadrcenými kukuřičnými chlebíčky). Rybí filety důkladně obalte v kořeněné směsi a opečte prudce na oleji z obou stran, až na povrchu mírně zhnědnou a jsou dobře propečené. Usmažené filety přendejte na papírový ubrousek, aby odsál přebytečný tuk. Podávejte obložené citrónem, s novými bramborami a ozdobené hlávkovým salátem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist