Bílá ryba v kabátě s česnekem

Suroviny

rybí filety bez kůže (treska, hoki, halibut apod.)
200 g
celý pepř
1 ČL
fenyklová semena
1 ČL
sušené oregano
1 ČL
sušený tymián
1 ČL
kayenský pepř
1/2 ČL
česnek
3 stroužky
kukuřičný šrot
2 PL
olej (výborný je arašídový)
3 PL
sůl
dle chuti
citrón na ozdobu
1 ks

Postup přípravy:

Pepř rozdrťte a spolu se solí, fenyklem, kayenským pepřem a bylinkami nasypte do mísy. Česnek prolisujte a vmíchejte do směsi. Přidejte kukuřičný šrot (můžete nahradit strouhankou nebo nadrcenými kukuřičnými chlebíčky). Rybí filety důkladně obalte v kořeněné směsi a opečte prudce na oleji z obou stran, až na povrchu mírně zhnědnou a jsou dobře propečené. Usmažené filety přendejte na papírový ubrousek, aby odsál přebytečný tuk. Podávejte obložené citrónem, s novými bramborami a ozdobené hlávkovým salátem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist