ryba-v-lahodne-marinade.jpg

Ryba v lahodné marinádě s bylinkami

Rozmarýn a kopr nasekáme na drobno, kůru z citrónu a česnek smícháme s olejem. Rybu (zde pstruh s červeným masem) marinujeme dvě hodiny v připravené směsi. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo a grilujeme z obou stran na téměř suché pánvi mírně dočervena...

Diskuze

1 komentář

    j
    jankac

    Ryba v lahodné marinádě s bylinkami vypadá veľmi chutne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist