Bylinková ryba s citrónem

Suroviny

tresky nebo jiné bílé ryby
4 ks
bobkového listu
1 ks
nového koření
2 ks
citrónu
1-2 ks
másla
30 g
tymián
dle chuti
petrželka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Remoskovou mísu zakryjte poklicí a nechte 4 minuty rozehřát. Víko sejměte, dno vyložte kruhem pečícího papíru, rozložte na něj jeden na tenká kolečka nakrájený citrón, na který rozložte porce ryby. Posypte je jemně nasekanými bylinkami, solí, pepřem a poklaďte kousky másla. Zakryjte poklicí a pečte 20 minut.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2016 5:19| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist