Ryba v těstíčku se semínky a vločkami

Suroviny

sladkovodní ryby (kapr, candát, lín)
1 ks
velkého citrónu
1 ks
hladké mouky
400 g
rostlinného tuku
100 g
vajec
2 ks
soli
1 ČL
škrobové moučky
1 PL
pepř
dle chuti
rozmarýn
dle chuti
směs semínek a vloček
dle libosti

Postup přípravy:

Z hladké mouky, soli, škrobové moučky, vejce a trošky vody připravte tužší těsto. Zabalte ho do fólie a nechte odpočinout. Rybu zbavte hlavy, ploutví a ocasu, je-li třeba, můžete odstranit kůži. Pak rybu omyjte, osušte, osolte, opepřete, bříško naplňte na kolečka nakrájeným citrónem a částí rozmarýnu, posypte rozmarýnem (nebo jinými bylinkami) a pokapejte citrónovou šťávou. Těsto rozválejte, rybu do něho zabalte, okraje odřízněte podle tvaru ryby a pevně je přitiskněte. Potřete rozšlehaným vejcem, posypte semínky a vločkami, vložte do předehřáté trouby a upečte dozlatova (asi 40 minut).

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2016 6:29| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist