Mořská ryba s koriandrem a rajčaty

Suroviny

čerstvý tuňák (nebo jiné mořské ryby)

1 porce

pomeranč

1 ks

drcené koriandrové semínko

1 PL

nastrouhaná pomerančová kůra (nejlépe z bio pomeranče)

1 PL

olivový olej

2 PL

mladá cibulka

4 ks

cherry rajčata

400 g

čerstvá koriandrová nať nebo zelená petrželka

dle libosti

drcený bílý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Porce ryby zalijte šťávou z pomeranče a nechte chvilku rozležet. Pak porce osušte, osolte, posypte bílým pepřem, koriandrovými semínky, lžící nastrouhané pomerančové kůry z dobře vydrhnutého pomeranče a opečte je na pánvi potřené olejem z obou stran. Mezitím na jiné pánvi zpěňte na trošce olivového oleje nakrájené cibulky, přidejte na půlky nakrájená cherry rajčátka, půl minuty je opékejte, osolte a opepřete. Rajčata rozdělte na talíře, přidejte porce ryb a posypte je čerstvou koriandrovou natí. Podávejte s vařenými bramborami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist