Mořská ryba s koriandrem a rajčaty

Suroviny

čerstvý tuňák (nebo jiné mořské ryby)
1 porce
pomeranč
1 ks
drcené koriandrové semínko
1 PL
nastrouhaná pomerančová kůra (nejlépe z bio pomeranče)
1 PL
olivový olej
2 PL
mladá cibulka
4 ks
cherry rajčata
400 g
čerstvá koriandrová nať nebo zelená petrželka
dle libosti
drcený bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Porce ryby zalijte šťávou z pomeranče a nechte chvilku rozležet. Pak porce osušte, osolte, posypte bílým pepřem, koriandrovými semínky, lžící nastrouhané pomerančové kůry z dobře vydrhnutého pomeranče a opečte je na pánvi potřené olejem z obou stran. Mezitím na jiné pánvi zpěňte na trošce olivového oleje nakrájené cibulky, přidejte na půlky nakrájená cherry rajčátka, půl minuty je opékejte, osolte a opepřete. Rajčata rozdělte na talíře, přidejte porce ryb a posypte je čerstvou koriandrovou natí. Podávejte s vařenými bramborami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist