Růžový květák s řepou a slaninou
doba vaření: 20 min. 1 květák 2 červené řepy máslo 1 cibule4 vejce10 dkg slaniny sůl, pepř, špetka muškátu Červené řepy uvaříme doměkka. Vyškvaříme slaninu, přidáme lžíci másla a poté na ni osmažíme pokrájenou cibuli a přidáme uvařený „rozšťouchaný“ květák,...
Růžový květák – zkusím to se zavařenou červenou řepou !
Tomuto receptu říkáme květák na mozeček a tu červenou řepu bych tam asi nemíchala,ale dala si ji zvlášť,ale může být,nic proti tomu
no tak tento recept mě vůbec nezaujal, já mám ráda květák nejraději smažený nebo květákový nákyp.
růžový květák na talíři by se mohl líbit hlavně dětem
dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))
Bezva napad a prima recept. Vyzkousim.
Květák růžový mně zaujal,zkusíme ho hned co to půjde,pro děti taky ideální jídlo.
Prima nápad,vyzkouším a uvidíme. 🙂
Prima nápad,vyzkouším a uvidíme. 🙂
vypadá to dobře,určitě vyzkouším
Červenou řepu mám ráda, ale takovou kombinaci s květákem jsem ještě nejedla. Možná vyzkouším.
Také takový recept vidím poprvé, ale u nás bych s ním neuspěla, chlapi nejedí ani květákový mozeček jen obalovaný květák.
tak tenhle recept vůbec neznám – mohlo by to být dobré !