Růžičková kapusta s anglickou slaninou

Suroviny

máslo
2 PL
rostlinný olej
2 PL
voda
50 ml
růžičková kapusta
700 g
anglická slanina (kostičky)
150 g
červená cibule
1 ks
javorový sirup
50 ml

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Očištěnou růžičkovou kapustu nakrájíme. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem orestujeme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Přidáme nakrájenou růžičkovou kapustu a orestujeme.

Podlijeme vodou, přikryjeme a dusíme 10 minut. Odkryjeme, přelijeme javorovým sirupem, osolíme, promícháme a prohřejeme. Hned podáváme samostatně s vařenými brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.11.2011 2:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist