Růžičková kapusta s anglickou slaninou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Očištěnou růžičkovou kapustu nakrájíme. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem orestujeme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Přidáme nakrájenou růžičkovou kapustu a orestujeme. Podlijeme vodou, přikryjeme a dusíme 10 minut. Odkryjeme, přelijeme javorovým sirupem, osolíme, promícháme a prohřejeme....
Růžičková kapusta s anglickou slaninou, by mi lepšie chutila bez slaniny.
vypadá to zaujímavo. dík za receptík.
kapusta se slaninou je dobrá volba
…tak zítra jdu na to ,vypadá to moc dobře a kapustu miluju
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
A co ten javorový sirup? Je tam nutný? Nejde to pak moc „dosladka“?
Jinak to vypadá skvěle!
Určitě zkusím, kapustu máme rádi a javorový sirup mají v každém Kauflandu, je to podobné medu, ale jiná chuť.
s anglickou slaninou – ráda bych vyzkoušela, ale u nás moc růžičková kapusta nechutná.
výborné vyuřití růžičkové kapusty k obědu
Kapustu zbožnuju a k tomu slaninka a brambůrky, mňam, to musím vyzkoušet, díky za tip 🙂
kapustu přímo miluji , ale ten javorový sirup vůbec neznám – tu chuť si neumím představit
Tento typ zeleniny nemám ráda na žádný způsob.
Může to být dobré. Ale javorový sirup neznám.