Řízky z drůbeží tlačenky

Suroviny

drůbeží tlačenka
6 plátků
vejce
1 ks
hladká mouka na obalování
strouhanka na obalování
olej na smažení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Tlačenku si nakrájíme na plátky. Klasicky je obalujeme v trojobalu‚ poté ještě jednou vrátíme do vajíčka a strouhanky.

Smažíme na oleji či sádle na prudkém ohni. Aspik v tlačence se sice trochu rozpustí‚ ale to nevadí. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2012 4:47| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist