Řízky z drůbeží tlačenky
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Tlačenku si nakrájíme na plátky. Klasicky je obalujeme v trojobalu‚ poté ještě jednou vrátíme do vajíčka a strouhanky. Smažíme na oleji či sádle na prudkém ohni. Aspik v tlačence se sice trochu rozpustí‚ ale to nevadí....
Tak smysl tohoto jídla mi tedy naprosto uniká ….
Tak pro mě je tohle dobrota.
Sice si to nedovedu představit a tlačenku mám ráda s octem a cibulí, přesto mě láká to vyzkoušet. 🙂
Sice velice zajímavý recept, ale mě nějak nezlákal.
tak tento recept vidím poprve
z drůběží tlačenky – zajímavý receptík – těším se až vyzkouším
Tohle bych nezkoušela ani omylem, není nad tláču s octem a cibulí.
Řízky z drůbeží tlačenky – tak tohle vůbec neznám , zajímavý recept !
No tak takovouto věc jsem ještě nikdy nejedla, může to být dobré.