rizky-z-drubezi-tlacenky.jpg

Řízky z drůbeží tlačenky

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Tlačenku si nakrájíme na plátky. Klasicky je obalujeme v trojobalu‚ poté ještě jednou vrátíme do vajíčka a strouhanky. Smažíme na oleji či sádle na prudkém ohni. Aspik v tlačence se sice trochu rozpustí‚ ale to nevadí....

Diskuze

12 komentářů

    Turbočmelák

    Tak smysl tohoto jídla mi tedy naprosto uniká ….

    j
    jenetka

    Tak pro mě je tohle dobrota.

    m
    monia1

    Sice si to nedovedu představit a tlačenku mám ráda s octem a cibulí, přesto mě láká to vyzkoušet. 🙂

    l
    lidka2

    Sice velice zajímavý recept, ale mě nějak nezlákal.

    h
    helenadon

    tak tento recept vidím poprve

    a
    aknela11

    z drůběží tlačenky – zajímavý receptík – těším se až vyzkouším

    l
    ladouch

    Tohle bych nezkoušela ani omylem, není nad tláču s octem a cibulí.

    x
    xxkouckaxx

    Řízky z drůbeží tlačenky – tak tohle vůbec neznám , zajímavý recept !

    k
    krockovapavla

    No tak takovouto věc jsem ještě nikdy nejedla, může to být dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist