Řízky po myslivecku

Suroviny

řízky z kýty nebo kotlety
4 ks
žampiónů
1/4 kg
cibule
1 ks
hořčice
1 PL
zakysané smetany
4 PL
vývaru
1/4 l
sůl, pepř, olej

Postup přípravy:

Žampiony očistíme a nožem stáhneme z kloboučků slupku. Poté je pokrájíme. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a osmažíme. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme hořčicí. Vložíme do zapékací mísy nebo pekáčku a navrch rozložíme houby. Zakysanou smetanu smícháme s vývarem a trochou hořčice, osolíme a opepříme. Touto směsí zalijeme řízky a dáme do trouby na 200°C zapéct (asi na 20 minut). Místo žampionů se dají použít i hřiby nebo jiné houby.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2013 7:38| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist