Řízky po myslivecku
Žampiony očistíme a nožem stáhneme z kloboučků slupku. Poté je pokrájíme. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a osmažíme. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme hořčicí. Vložíme do zapékací mísy nebo pekáčku a navrch rozložíme houby. Zakysanou smetanu smícháme s vývarem a trochou hořčice, osolíme...
Přidala bych koření na zvěřinu.
to bude výborné, koupím maso a zkusím
Recept se mi líbí, určitě vyzkouším. Akorát nevím, zda ta fotka patří k tomu receptu. Šťáva je tam krásně tmavá, což asi s kysanou smetanou nebude.
Houby máme moc rádi a s masem ještě víc, určitě to bude dobrota.
Dobrota, hríby dodajú mäsu perfektnú príchuť.
Tak to určitě stojí za vyzkoušení.Vypadá to lákavě.
Máme rádi různá masa ne lesních houbách.
Zajímavý recept. Máme rádi zapékaná masa.
řízky po myslivecku budou jistě velmi chutné, vyzkouším je