izky.jpg

Řízky po myslivecku

Žampiony očistíme a nožem stáhneme z kloboučků slupku. Poté je pokrájíme. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a osmažíme. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme hořčicí. Vložíme do zapékací mísy nebo pekáčku a navrch rozložíme houby. Zakysanou smetanu smícháme s vývarem a trochou hořčice, osolíme...

Diskuze

12 komentářů

    p
    pepina

    Přidala bych koření na zvěřinu.

    m
    martinnatr

    to bude výborné, koupím maso a zkusím

    z
    Zuzana2403

    Recept se mi líbí, určitě vyzkouším. Akorát nevím, zda ta fotka patří k tomu receptu. Šťáva je tam krásně tmavá, což asi s kysanou smetanou nebude.

    l
    ladouch

    Houby máme moc rádi a s masem ještě víc, určitě to bude dobrota.

    j
    jankac

    Dobrota, hríby dodajú mäsu perfektnú príchuť.

    p
    pavlinf

    Tak to určitě stojí za vyzkoušení.Vypadá to lákavě.

    v
    viki11

    Máme rádi různá masa ne lesních houbách.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Máme rádi zapékaná masa.

    l
    lucik21

    řízky po myslivecku budou jistě velmi chutné, vyzkouším je

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist