Restované zelené fazolky se šunkou

Suroviny

zelených fazolových lusků
500 g
šunky
150 g
česneku
2 stroužky
čerstvý tymián
dle chuti
máslo
dle potřeby
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Fazolky propláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat, pak jim zařízneme špičaté konce. Připravené fazolky nasypeme do vroucí vody a necháme 5 minut povařit. Scedíme a necháme opět důkladně okapat. Na vyšší pánvi rozpálíme máslo, přidáme fazolky, nakrájenou šunku a za stálého míchání zhruba 5 minut restujeme. Na závěr přidáme nakrájený česnek, nasekaný tymián, osolíme a opepříme. Podáváme teplé jako přílohu k masu, drůbeži, rybě nebo samotné jako lehkou večeři.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.3.2016 8:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist