restovane-fazolky.jpg

Restované zelené fazolky se šunkou

Fazolky propláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat, pak jim zařízneme špičaté konce. Připravené fazolky nasypeme do vroucí vody a necháme 5 minut povařit. Scedíme a necháme opět důkladně okapat. Na vyšší pánvi rozpálíme máslo, přidáme fazolky, nakrájenou šunku a za stálého...

Diskuze

1 komentář

    l
    ladouch

    U nás je mám ráda jen já, ostatní je nechtějí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist