Rakouský třešňový koláč

Suroviny

hladká mouka
125 g
vejce
4 ks
cukr
2 PL
mléko
6 dcl
máslo na vymazání
vypeckované třešně
500 g
rum
3 PL
sůl
cukr na ozdobení

Postup přípravy:

Dáme mouku do mísy, uděláme v ní důlek a do něj dáme vejce, cukr a sůl, přidáme mléko a vyšleháme hladké těsto. Vymažeme zapékací mísu a nalijeme do ní polovinu těsta, na ně vložíme třešně a nakonec zbytek těsta. Pokropíme rumem. 

 

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist