Rakouský třešňový koláč

Dáme mouku do mísy, uděláme v ní důlek a do něj dáme vejce, cukr a sůl, přidáme mléko a vyšleháme hladké těsto. Vymažeme zapékací mísu a nalijeme do ní polovinu těsta, na ně vložíme třešně a nakonec zbytek těsta. Pokropíme rumem.   

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající třešňový koláč s rumem – úplně jej cítím jak krásně voní !

    x
    xxkouckaxx

    Rakouský třešňový koláč – vypadá to skvěle a ten rum je zajímavý

    x
    xxkouckaxx

    tak to vypadá , že to není dezetr , ale sladké jídlo !

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý recept, a dokonce i chutný.

    x
    xxkouckaxx

    tak třešně se nám už červenají , takže tu dobrotu vyzkoušíme !

    a
    aknela11

    třešňový koláč – já ho takto dělám i česky

    x
    xxkouckaxx

    to by vůbec nemuselo být špatné , už aby byly zralé třešně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist