Ragú ze zvěřiny s červeným vínem

ragu-s-cervenym-vinem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

zvěřina (srnčí, jelení, dančí, divočák)
600 g
hladká mouka
1 PL
červené víno
300 ml
tymián
2 větvičky
divoké koření
1 ČL
cibule
2 ks
olej
4 PL
kečup
150 ml
čerstvá široká nudle
250 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky, promíchejte s kořením a moukou. V kastrole rozehřejte olej, přidejte nakrájenou cibuli a maso a za stálého míchání opékejte ze všech stran. Podlijte vínem, přidejte kečup, tymián, promíchejte a zvolna duste doměkka. Podle potřeby podlévejte vodou nebo vývarem. Když je maso skoro měkké, uvařte těstoviny.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist