Zvěřinové ragú s chilli fazolemi

Suroviny

zvěřiny (jelen, srnčí, daněk)

500 g

hladké mouky

1 PL

slaniny

50 g

chilli fazolí (nebo červených fazolí a chilli papričky)

2 plechovky

cibule

2 ks

česneku

2 stroužky

sladké mleté papriky

1 ČL

kmínu

1/2 ČL

oregána

1-2 ČL

oleje

1-2 PL

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozškvařte slaninu se lžící oleje, přidejte na ní drobně nakrájené cibule a opečte. Přidejte česnek, maso a ještě opékejte, dokud se maso nezatáhne. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, nepatrně podlijte a duste do měkka. Přidejte fazole, oregano a prohřejte. Podávejte samotné nebo s vhodným pečivem.

Jak postupovat, pokud nemáte chilli fazole: červené fazole ve slaném nálevu předem slijte, na trošce oleje zpěňte chilli papričku, přidejte propláchnuté odkapané fazole, prohřejte a odstavte.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.9.2016 10:39

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist