Marinované kančí filé s rozmarýnem

marinovane-kanci-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

kančí maso ze hřbetu

600 g

lesní med

2 PL

červené víno

200 ml

čerstvý rozmarýn

několik větviček

drcený barevný pepř

1 PL

jalovčinka (podrcená)

5 ks

olej

50 ml

hotová jíška

2 ČL

bramborový nok

300 g

sůl, pepř

dle chuti

zelená petrželka

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na špalíčky, přidejte nesekaný rozmarýn, pepř, jalovčinky, zalijte částí oleje, medem, vínem a nechte v chladu rozležet. Nočky uvařte podle návodu a nechte odkapat. Maso vyjměte, napíchněte na špejle a zapíchněte do každého větvičku rozmarýnu. Pak ho ze všech stran zvolna opečte na pánvi na oleji nebo na grilu. Zbylou marinádu svařte a zahustěte jíškou. Na pánvi na oleji krátce zpěňte jemně nasekanou petrželku a pepř, přidejte nočky a opečte je dozlatova.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist