ragu-s-cervenym-vinem-352x198.jpg

Ragú ze zvěřiny s červeným vínem

Maso nakrájejte na kostky, promíchejte s kořením a moukou. V kastrolu rozehřejte olej, přidejte nakrájenou cibuli a maso a za stálého míchání opékejte ze všech stran. Podlijte vínem, přidejte kečup, tymián, promíchejte a zvolna duste doměkka. Podle potřeby podlévejte vodou nebo vývarem. Když je maso...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist