prirodni-rizky-352x198.jpg

Přírodní vepřové řízky se zeleninou

Řízky naklepeme a na několika místech nařízneme. Opepřené a osolené řízky vložíme na rozehřátý tuk a po obou stranách opečeme. Podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme. Podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo bramborovými hranolky či rýží, zeleninovou oblohou a tatarskou omáčkou. Tipy: před podáváním každý plátek...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist