Polévka z kapra se zeleninou a petrželkou

Suroviny

hlava kapra
2 ks
jikry
mlíčí
cibule
petržel
1 ks
mrkev
2 ks
celer
1/2 ks
sůl
nové koření
4 ks
muškátový květ

Postup přípravy:

Očistěné hlavy z kapra dám do hrnce, přidám veškerou zeleninu ( vcelku ), sůl, nové koření a asi 2-2,5l vody. Celé vařím v tlakovém hrnci asi 45min. Takto připravený vývar přecedím, z uvařených hlav oberu maso, které přidám do přecezeného vývaru, který uvedu znovu do varu. Přidám muškátový květ, pokrájené mlíčí a jikry. Krátce povařím a zahustím připravenou zápraškou z másla a hladké mouky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist