Polévka z kapra se zeleninou a petrželkou

Očistěné hlavy z kapra dám do hrnce, přidám veškerou zeleninu ( vcelku ), sůl, nové koření a asi 2-2,5l vody. Celé vařím v tlakovém hrnci asi 45min. Takto připravený vývar přecedím, z uvařených hlav oberu maso, které přidám do přecezeného vývaru, který uvedu...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Polévka z kapra – tak tohle u nás bohužel nikdo nechce !

    k
    krockovapavla

    Tak tuhle polévku bych za žádnou cenu nejedla.

    h
    helenadon

    tak toto je ta pravá rybí polévka kterou dělám i já

    e
    evik56

    polévku z kapra vařím hlavně na vánoce,rybu jikry a mlíčí vařím v osolené vodě zvláš´t a zeleninu dusím na másle,kterou potom zapráším moukou a zaleju přecezeným vývarem,povařím a přidám obrané maso od kostí,nahoru petržel.Taky dobrá,jen jiný postup.Už se těším na vánoce 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist