Polévka z kapra se zeleninou a petrželkou
Očistěné hlavy z kapra dám do hrnce, přidám veškerou zeleninu ( vcelku ), sůl, nové koření a asi 2-2,5l vody. Celé vařím v tlakovém hrnci asi 45min. Takto připravený vývar přecedím, z uvařených hlav oberu maso, které přidám do přecezeného vývaru, který uvedu...
Polévka z kapra – tak tohle u nás bohužel nikdo nechce !
Tak tuhle polévku bych za žádnou cenu nejedla.
tak toto je ta pravá rybí polévka kterou dělám i já
polévku z kapra vařím hlavně na vánoce,rybu jikry a mlíčí vařím v osolené vodě zvláš´t a zeleninu dusím na másle,kterou potom zapráším moukou a zaleju přecezeným vývarem,povařím a přidám obrané maso od kostí,nahoru petržel.Taky dobrá,jen jiný postup.Už se těším na vánoce 🙂