Polévka z droždí s ovesnými vločkami

Suroviny

máslo nebo olej
1 PL
kvasnice
3 kostky
oprané ovesné vločky
2 hrnky
želatinový zeleninový bujón bez konzervantů
1 ks
vejce
1 ks
libeček
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na tuku necháme rozpustit kvasnice a mícháme, dokud se znovu nesrazí, přidáme vločky, sůl, pepř, bujon, zalejeme vodou a vaříme cca 20 min.

Vmícháme rozšlehané vejce, necháme přejít varem a přidáme posekaný libeček – jen trošku, je dost aromatický. Hotovou polévku můžete dochutit polévkovým kořením maggi.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2012 7:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist