Plněné vepřové kapsy se sýrem a broskvemi

plnene-veprove-kapsy-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kýta
400
uzený eidam
8 plátků
kompotovaná broskev
2 ks
šťáva z broskvového kompotu
1 ČL
olej
4 PL
hladká mouka
1 PL
koření Gyros
1 ČL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kýtu nakrájíme na čtyři silnější plátky a každý nařízneme tak, aby se vytvořila kapsa. Maso naklepeme, každou kapsu naplníme plátkem sýru a kouskem broskve, sepneme párátkem a osolíme. Kapsy lehce obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Gyros a zprudka opečeme z obou stran. Pak maso podlijeme několika lžícemi kompotové šťávy, zakryjeme pokličkou a dusíme 15 minut doměkka. Vydušenou šťávu zaprášíme zbylou okořeněnou moukou, kapsy překryjeme dalším plátkem sýru a necháme roztavit.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist