plnene-veprove-kapsy-352x198.jpg

Plněné vepřové kapsy se sýrem a broskvemi

Kýtu nakrájíme na čtyři silnější plátky a každý nařízneme tak, aby se vytvořila kapsa. Maso naklepeme, každou kapsu naplníme plátkem sýru a kouskem broskve, sepneme párátkem a osolíme. Kapsy lehce obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Gyros a zprudka opečeme z obou stran. Pak maso...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist