Plněné hovězí maso

Suroviny

hovězí maso na roládu
60 dkg
masový vývar
hladká mouka
2 dkg
rajčatový protlak
1 PL
sůl, pepř
olej
žampiony
10 dkg
mrkev
5 dkg
zelený hrášek
5 dkg
cibule
1 ks
olej do nádivky
2 PL

Postup přípravy:

Nádivka: 10 dkg žampionů , 5 dkg mrkve, 5 dkg zeleného hrášku, 1 cibule, 2 lžíce oleje, sůl

Nádivka: na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev, hrášek a udusíme do měkka. Nakonec osolíme a necháme vychladnout.
Z masa vytvoříme rozkrojením větší plát. Naklepeme jej, osolíme, opepříme a natřeme nádivkou, stočíme, převážeme silnou nití a opečeme v rozehřátém oleji ze všech stran. Potom podlijeme masovým vývarem a upečeme. Pečeme nejdříve přiklopené, ke konci pečení odkryjeme. Během pečení podléváme vlastní šťávou a nakonec šťávu zahustíme moukou a ochutím rajčatovým protlakem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2015 12:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist