Piškotová roláda

Suroviny

polohrubá mouka
4 PL
vejce
4 ks
cukr (krystal)
4 PL
tuk na vymazání

Postup přípravy:

Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého postupně vmícháme žloutky, cukr a mouku. Těsto vlijeme na tukem dobře vymazaný pergamen nebo alobal. Pečeme v předehřáté troubě 3 minuty. Po upečení roládu naplníme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist