Piškotová roláda

Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého postupně vmícháme žloutky, cukr a mouku. Těsto vlijeme na tukem dobře vymazaný pergamen nebo alobal. Pečeme v předehřáté troubě 3 minuty. Po upečení roládu naplníme.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Piškotová roláda – zkoušela jsem i navlhčit a zase se mi polámala , fňuk !

    x
    xxkouckaxx

    rolády miluji , ale neumím je dělat , vždy se mi polámou

    p
    Peggy89

    rolády dělám často tak vyzkouším i tuto

    m
    marus

    Tak to je první roláda, která se mi kdy povedla :).

    a
    aknela11

    roládu mám ráda. Je lehká a chutná celé rodině.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist