Pikantní rybí filety na kari

Suroviny

rybí filety

4 ks

menší cibule

1 ks

červená paprika

1 ČL

grilovací koření

1 ČL

kari

1 ČL

worcester

3 ČL

kečup

5 PL

sůl, pepř

olej na smažení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na pánvi dozlatova osmahneme cibuli nakrájenou najemno. Přidáme na kostičky nakrájené filety. Osolíme a opepříme, přidáme zbytek koření a worcester.

Směs povaříme asi 5 minut a pak zalijeme kečupem a znovu pár minut povaříme. Podáváme s hranolkami.

Kdo chce rybu ještě pikantnější, může přidat i feferonku.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2012 3:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist