Pikantní roštěnky s křenem a smetanou

Suroviny

roštěnky

4 plátky

slanina

50 g

máslo

50 g

sůl

pepř

1 špetka

rajčata

50 g

sýr strouhaný

30 g

hladká mouka

20 g

sladká smetana

125 ml

křen (nastrouhaný)

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Plátky roštěnky lehce naklepejte, okraje nařízněte, osolte a opepřete. Po obou stranách opečte na másle a během pečení přidejte plátky slaniny. Opečené roštěnky vyjměte, na každou položte plátek opečené slaniny a posypte nastrouhaným křenem.

Šťávu vyduste, zaprašte moukou, osmažte a zřeďte vodou a smetanou. Po provaření přidejte na kousky nakrájená rajčata a omáčkou přelijte roštěnky.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2011 9:36| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist