Pikantní roštěnky s křenem a smetanou

Suroviny

roštěnky
4 plátky
slanina
50 g
máslo
50 g
sůl
pepř
1 špetka
rajčata
50 g
sýr strouhaný
30 g
hladká mouka
20 g
sladká smetana
125 ml
křen (nastrouhaný)

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Plátky roštěnky lehce naklepejte, okraje nařízněte, osolte a opepřete. Po obou stranách opečte na másle a během pečení přidejte plátky slaniny. Opečené roštěnky vyjměte, na každou položte plátek opečené slaniny a posypte nastrouhaným křenem.

Šťávu vyduste, zaprašte moukou, osmažte a zřeďte vodou a smetanou. Po provaření přidejte na kousky nakrájená rajčata a omáčkou přelijte roštěnky.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2011 9:36| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist