Petrželová polévka s lososem

Suroviny

petržel
800 g
brambor
3 ks
malý pórek
1 ks
máslo
30 g
maggi Zlatý zeleninový bujón
1 kostka
kopr
1 svazek
citrónová šťáva
2 PL
sůl, pepř
uzený losos v tenkých plátcích
120 g
smetana
200 ml

Postup přípravy:

Rozpustíme máslo a nakrájenou petržel, brambory a pórek na něm krátce osmahneme. Zalijeme vývarem z Maggi Zlatého zeleninového bujónu a na mírném ohni vaříme doměkka.

Vmícháme smetanu a polévku najemno rozmixujeme. Podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou.

Kopr omyjeme, osušíme a otrháme lístky.

Uzeného lososa nakrájíme na nudličky.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist