Perníčky s medem a čokoládou

Suroviny

hladká mouka
80 dkg
cukr
30 dkg
jedlá soda
1 dkg
máslo
1 dkg
sádlo
1 dkg
vejce
4 ks
vlahý med
8 PL
perníkové koření
1 balení

Postup přípravy:

Všechny sypké suroviny smícháme na vále a přidáme povolené máslo a sádlo, přidáme vejce. Vše smícháme v hladké těsto, necháme chvilku odpočinout v lednici. Vyválíme a vykrajujeme vánoční nebo velikonoční tvary, potřeme bílkem a pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova. Zdobíme čokoládovou polevou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 7:38| autor: Peggy

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist