Perníčky s medem a čokoládou

Všechny sypké suroviny smícháme na vále a přidáme povolené máslo a sádlo, přidáme vejce. Vše smícháme v hladké těsto, necháme chvilku odpočinout v lednici. Vyválíme a vykrajujeme vánoční nebo velikonoční tvary, potřeme bílkem a pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova. Zdobíme čokoládovou polevou.

Diskuze

6 komentářů

    m
    Marie1945

    perníky u nás můžou všichni..mohli bychom se po nich utlouct

    v
    Verka

    perníčky miluju

    b
    brontik

    já děláváim perníčky od dr Otkera

    r
    roupicek1

    nedělám je ,ale zkusím

    h
    Hoja

    zajímavý receptík

    l
    liddduska

    Přidáváme trochu strouhané čokolády na vaření, perníčky pak mají takový lepší říz

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist