Pěna s jogurtem a šlehačkou

Suroviny

3,5% jogurt

500 g

šlehačka

250 ml

želatina

4 plátky

cukr

50 g

citron

1 ks

vanilkový lusk

1 ks

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Vyšleháme tuhou šlehačku. Vanilkový lusk vydlabeme, želatinu rozpustíme. Všechny ingredience kromě šlehačky rozmixujeme dohladka, poté vmícháme šlehačku.

Hmotu nalijeme do mísy a necháme vychladit v ledničce přes noc. Druhý den rozdělíme na porce a podáváme s horkým ovocem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 9:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist