peceny-uzeny-bucek-se-svestkovou-omackou-352x198.jpg

Pečený uzený bůček se švestkovou omáčkou

Omáčka: 100 g švestkových povidel, 0,5 dl slivovice, čerstvě mletý pepř Povidla ohřejeme v mikrovlnné troubě, přidáme ostatní suroviny na omáčku a dobře promícháme. Maso uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme ho na plátky, které potřeme olejem smíchaným s grilovacím kořením. Připravené plátky opečeme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist