Pečený lilek s česnekem

Suroviny

lilek
1 ks
česneku
6 stroužků
sůl, olivový olej

Postup přípravy:

Lilek podélně rozkrojíme, posolíme a necháme 15 minut vypotit. Pak osušíme papírovou utěrkou, uděláme do každé poloviny tři zářezy a ty plníme plátky česneku. Posolíme, zakapeme olivovým olejem a dáme péct do vyhřáté trouby. Já osobně dávám lilek na malý plech vyložený papírem a zakrývám alobalem. Peču na horkovzduch 40 minut při teplotě 180°.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2011 10:56| autor: agad

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist