Pečený lilek s česnekem
Lilek podélně rozkrojíme, posolíme a necháme 15 minut vypotit. Pak osušíme papírovou utěrkou, uděláme do každé poloviny tři zářezy a ty plníme plátky česneku. Posolíme, zakapeme olivovým olejem a dáme péct do vyhřáté trouby. Já osobně dávám lilek na malý plech vyložený...
Pečený lilek s česnekem je niečo pre štíhlu líniu.
zdravá večeře nebo příloha k masu – vypadá to vážně skvěle !
a konzumovat z tatarkou a nebo navrch dat trošku majonezy.
Lilek zdá se u nás už zdomácněl máme rádi pomazánku, ale toto je také určitě moc dobré.
lilek s česnekem – to mi také chutná, je to dobré
Hodně zdravé jídlo ale pozor lilek má v sobě hodně tuku,takže se rozdělte,taky to doma děláváme,mňamka 🙂
fantazia – pripomina mi to taliansko. priznam sa, ze sa pojim „lilka“, ze bude horky…
moc na tyhle jídla nejsem, nikdy nevím, co si s tím počít, ale vyzkoušíme, děkuji
lilek jsem už dlouho nedělala, recept je jednoduchý, zkusím
Jednoduchý recept. Super letní jídlo. Mňam.
Pečený lilek s česnekem toto je skvělý recept, lilek miluji pro jeho chuť a česnek ji zvýrazní, dělávám jej i obalovaný, moc si na něm ppochutnáme.
Lilek mi moc chutná,velmi jednoduchý a rychlý recept.
Lilek mi moc chutná,velmi jednoduchý a rychlý recept.
Cizokrajný recept me zaujal, lehký pokrm a velmi dobrý a nenáročný :))):))))))))))))))
Tak to jsem zkoušela vloni, také s cuketou. Jako příloha bezva, já jenom musím pomalu s tím česnekem
tenhle recept mám moc ráda, ale bohužel jen já z celé rodiny. jako příloha k masu vynikající. když nemám lilek peču stejně cuketu a je to také výborné.
tak ten máme rádi a ještě na česneku super zelenina
Já lilek téměř nepoužívám, nějak to s ním neeumím, ale tohle může být dobré
lilek s česnekem – dala bych si, ale doma bych neuspěla